Борисов: Доган и Местан ще хвърлят и Орешарски на кучетата

Борисов: Доган и Местан ще хвърлят и Орешарски на кучетата
Според Борисов 2015 ще е фатална за България с това правителство на власт.
A A+ A++ A

„Орешарски не е никакъв експерт. Пропагандата на БСП и ДПС го изкара такъв.
Той провали България и като финансов министър, и като премиер. Местан и Доган ще изхвърлят Орешарски като един парцал и тогава ще кажат, че БСП и ДПС нямат нищо общо с катастрофата. Ще кажат, че са се доверили на един експерт, но се е оказало, че не е експерт, и ще го хвърлят на кучетата, както хвърлиха Сидеров“.

Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов пред над 100 младежи от цялата страна по време на традиционния зимен университет на МГЕРБ, който се провежда в Сандански.

Той припомни, че БСП обещаха 250 000 работни места, а не са създали нито едно.

„Не може един псевдофинансист да спре пенсионната реформа, която правителството на ГЕРБ започна, без да посочат какво ще се промени, за да бъде решен проблемът с дефицита на пенсионната система“, добави още лидерът на ГЕРБ, цитиран от агенция „Фокус“.

По думите му в петък рейтинговата агенция „Стандарт енд Пуърс“ е опровергала твърдението на Местан от Боровец, който е казал, че това е най-стабителното правителство на България. „Дълговете, които трупа това правителство, ще доведе България до криза в началото на 2015 г.“, категоричен е Борисов.

#Бойко Борисов #ГЕРБ #Пламен Орешарски #БСП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници