Радан Кънев: Предложението на Бойко ми е прекалено любовно

Радан Кънев: Предложението на Бойко ми е прекалено любовно
Кънев заяви, че скоро реформаторите ще излъчат лидер. Снимка: radankanev.blogspot.com
A A+ A++ A

„Предпочитам да говорим за политика, предложението на Бойко Борисов ми изглеждаше прекалено любовно. Дали нещо е неизбежно и какво ще се случи, зависи от това, което се предлага за България, а не кой кого гони и кой кого обича. Категорично отказвам да говоря за любов в политиката. Винаги когато стане въпрос за политика, се говори единствено за обществен интерес.“

Това каза лидерът на ДСБ Радан Кънев по повод коментарите на Бойко Борисов, че Реформаторският блок и ГЕРБ са обречени да бъдат заедно.

В събота сутринта в ефира на Нова телевизия той заяви, че Реформаторският блок има ясен възглед какво трябва да се случи в България след оставката на Орешарски, предлагат много конкретен план за излизане от кризата. „Много скоро ще има отговор кой ще е лидер на Реформаторския блок. Ние водим сериозни преговори, но няма да цитирам нищо, преди да приключат“, каза той.

„Жребият на нашето поколение е да прекараме България през политическата свинщина, за да може след 20-30 години да има истинска европейска демокрация. Към това се борим в Реформаторския блок“, категоричен е Кънев.

#Радан Кънев #ДСБ #Бойко Борисов #ГЕРБ #България #Реформаторския блок

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници