Валя Балканска: Ефрем Моллов му скачат скакалци в главата

Валя Балканска: Ефрем Моллов му скачат скакалци в главата
Валя Балканска. Снимка: 4coolpics.com
A A+ A++ A

Каква е тази партия „Помак“? В този наш хубав град не виждам къде му е мястото на това нещо. Светите Кирил и Методий азбуката като са правили, дали са смятали, че ще има такава партия - помаци?, коментира народната певица Валя Балканска, цитирана от „Марица“.

„На този човек, Ефрем Моллов, са му вкарали някакви скакалци в главата, затова сега учредява някаква помашка партия. Как така той твърди, че помаците говорят различен език от българския? Българите къде са, като говорят същия език. Това е родопски диалект, старобългарски. Аз самата се чувствам българка, тъпча българска земя, ям български хляб. Сигурно на този Моллов някой му брои паричките и той намира надмощие над това нещо и не се осъзнава. Кой е разделен, за да го обединяват? Заради една бълха един юрган няма да делим“, обясни Валя Балканска.

Тя смята, че заради един човек хората едва ли ще постъпят неразумно.

„Сега обявява, че ще иска извинение за Възродителния процес. А на нас за 500 години робство кой ще ни се извини? За баташкото клане кой ще ни се извини? Аз от 13-14-годишна съм се осъзнала, че съм българка. Всички в семейството ми – и в моето, и в това на мъжа ми, са били с български имена и самосъзнание, въпреки че не са се родили християни, са се покръстили по-късно. Призовавам българите мюсюлмани да не се поддават на такива безумия, защото ние сме хора на тази земя и ще си отидем от тази земя, а ще страдат назад нашите деца“, каза още певицата.

#Валя Балканска #Моллов #Ефрем Моллов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници