Пловдив под полицейска блокада преди дербито

Пловдив под полицейска блокада преди дербито
Около 1300 жълто-черни ултраси се очаква да заемат своите места в сектора на гостуващия отбор на стадион „Локомотив". Снимка: ultras-bulgaria.net
A A+ A++ A

Стотици полицаи ще охраняват подстъпите към стадиона за дербито в между пловдивските отбори Ботев и Локомотив в 21-я кръг на „А" група, което започва в 14:00 часа на ст. "Лаута".

Последните дни преди срещата органите на реда са получили множество анонимни сигнали за подготвяни провокации между ултрасите на двата отбора. Традиционните вече за Пловдив шествия на футболните запалянковци от центъра на града към стадиона в деня на местното дерби са отменени по настояване на полицията.

Някои от възловите булеварди и улици между стадионите „Христо Ботев" и „Локомотив" ще бъдат блокирани за кратко, докато полицията съпровожда шествието на привържениците на Ботев, предаде bTV.

Около 1300 жълто-черни ултраси се очаква да заемат своите места в сектора на гостуващия отбор на стадион „Локомотив".

След края на мача се очаква за кратко да бъде блокиран един от основните булеварди. От пловдивската охранителна полиция са мобилизирали всички налични сили за предотвратяването на евентуални провокации и сблъсъци между агитките.

#Ботев #локомотив #Пловдив #"Лаута"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници