Обръчите от фирми се връщат без субсидиите, казва Цонев

Обръчите от фирми се връщат без субсидиите, казва Цонев
Цонев отрече коалицията на БСП и ДПС да разчита на партия „Атака“ за управлението на страната. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Партийната субсидия замества обръчите от фирми около партиите. Ще се върнат, ако няма субсидия“, заяви депутатът от ДПС и председател на бюджетната комисия в парламента Йордан Цонев.

На въпрос за увеличението на пенсиите с 4 лв. и предложението за намаляване на партийните субсидии с 1 лев, Цонев посочи, че „и двете са недостатъчни, но е по-добре от 0 лв.“.

Депутатът бе попитан и дали има обръчи от фирми около партиите в момента, на което Цонев отговори: „Направете журналистическо разследване, намерете обръчите около фирмите и тогава ще ги коментираме“.

Председателят на бюджетната комисия посочи, че регистрираното от социолози постоянно падащо доверие в кабинета се отнася за доверието в цялата политическа система.

Цонев отрече коалицията на БСП и ДПС да разчита на партия „Атака“ за управлението на страната.

„Атака“ ще продължи да осигурява кворум, без дори да си говори с нас. Още в предизборната кампания „Атака“ обещаваха, че ще свалят ГЕРБ от власт. Казвали са и неведнъж, че ще правят кворума, за да не върнат ГЕРБ на власт, което не означава, че имаме комуникация с тях и че ни подкрепят“, коментира Йордан Цонев.

#Йордан Цонев #партийни субсидии #БСП #ДПС #"Атака"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници