SCORPIONS приемат финалистите от X Factor

SCORPIONS приемат финалистите от X Factor
Снимка: Нова телевизия
A A+ A++ A

Легендарната немска рок група SCORPIONS, която пристига в София на 16 декември за голям концерт в зала „Арена Армеец“, ще приеме на специална среща финалистите от българския формат на световното шоу X Factor.

Срещата между Klaus Meine и компания ще се състои в деня на концерта, малко преди неговото начало.

От малък съм закърмен с рок музика покрай баща ми и ужасно много харесвам Scorpions, a любимата ми песен, разбира се, е Wind Of Change и White Dove. Бих ги попитал как са оцелели заедно през всичките тези години“, сподели Иван, след като разбра за предстоящата среща.

Концертът на SCORPIONS е част от предстоящия ROCK N' ROLL FOREVER TOUR, с който бандата гостува в София по Коледа. Очаква се музикантите да кацнат у нас ден преди концерта, а по софийските улици да „летят“ с пет чисто нови лимузини BMW - 7 серия.

Билетите за шоуто на SCORPIONS на 16 декември 2013 г. в София са с цена от 65 лв. до 100 лв. и могат да бъдат закупени ексклузивно в мрежата на Eventim – магазини: Office 1 Superstore, Germanos, „Пикадили“, „Техномаркет“, бензиностанции OMV, „На Тъмно“ и в интернет на www.eventim.bg.

#Scorpions #Арена Армеец #X Factor

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници