Домусчиев: Как да помагам на ЦСКА, докато има там Стойчовци с колосални заплати?!

Домусчиев: Как да помагам на ЦСКА, докато има там Стойчовци с колосални заплати?!
Кирил Домусчиев. Снимка: temadaily.bg
A A+ A++ A

Един от собствениците на Лудогорец Кирил Домусчиев говори пред медиите след мача с ПСВ Айндховен, освен за успеха на тима му в Лига Европа, и за отношенията му с ЦСКА.

ЦСКА отказа на Лудогорец да тренира на неговия стадион преди двубоя с ПСВ, и разградчани отидоха на Герена за официалното си занимание, за да се запази тревата на "Васил Левски".

"Поредната българска простотия. Ние искахме да си платим, както платихме на Левски. Не мога да ги разбера тези хора. Прости хора са, за мене. Те не го дават от простотия и злоба. Как да им даваш на тези хора?! Как да помагам, докато има такива Стойчовци там, които взимат някакви колосални заплати, и не виждам с какво помагат на футбола," заяви  Домусчиев, цитиран от gong.bg.

Запитан дали е размислил и за намерението си да подпомогне финансово ЦСКА, той добави: "Искам да се уверя в намеренията и възможностите на "ЦСКА Завинаги". Не обичам неща на парче. Ако дам пари, искам да съм сигурен къде ще отидат. Сигурно ще им помогна на хората, ще искам обаче да знам кое игрище съм построил, и ще пратя моите специалисти. Вие преценете колко струва едно игрище."

#Кирил Домусчиев #ЦСКА #Лудогорец #Лига Европа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници