Борисов не се яви пред комисията на Сидеров, бил в болнични

Борисов не се яви пред комисията на Сидеров, бил в болнични
Борисов бил в болнични заради операция на крака. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов не се яви на изслушване пред парламентарната комисия за борба с корупцията и конфликт на интереси, съобщи БГНЕС.

В началото на заседанието на комисията, депутатите от ГЕРБ уточниха, че Борисов няма как да присъства, тъй като е в болнични. Направена му е хирургична интервенция на крака, поясни депутатът от ГЕРБ Емил Радев.

В комисията има два сигнала на лидера на движението "България без цензура" Николай Бареков срещу депутата от ГЕРБ Бойко Борисов. Единият сигнал е свързан с неговото участие в офшорна фирма, която не е закрита и извършва дейност, през сметките й преминават пари. Вторият сигнал е за конфликт на интереси. Борисов е бил съдружник във фирма, докато е бил главен секретар на МВР и кмет на София.

Не само Борисов не дойде на изслушване в комисията в четвъртък, депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова също не се отзова на поканата на ръководството на комисията. Освен Атанасова днес трябваше да бъде изслушан и съпругът й.

Срещу Атанасова има сигнал свързан с обществените поръчки, печелени от фирмата на съпруга й след като тя влезе в политиката.

#Бойко Борисов #ГЕРБ #София #МВР #Десислава Атанасова #Емил Радев #Николай Бареков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници