Broadway спектакъл в Музикална академия

Broadway спектакъл в Музикална академия
A A+ A++ A

Уникален спектакъл в стил Бродуей ще представят звездите на сцената на Музикална академия в петък. В името на шоуто продуцентите направиха жест към изпълнителите и този път по изключение няма да има ограничения в бюджета за сценичната изява.

Участниците ще могат да развихрят въображението си, без да се притесняват дали ще им стигнат парите. Освен атрактивната хореография изпълнителите ще представят по две песни, като втората е с известна личност, която не е певец. Пак към шоуто ще се присъединят актьори, журналисти и водещи, познати от големия и малкия екран.

Кичка Бодурова  ще се появи на сцената заедно със спектакъла на Нешка Робева. Бродуей песента, която тя ще представи, е „Аз мечтая“ на Alegria, а в дуетната песен ще й партнира актьорът Славчо Пеев.

Етиен Леви, който оцеля след 3-та поредна елиминация, продължава все толкова упорито да репетира изпълнението на Moulin Rouge - Roxane. В дует той ще излезе с красавицата Жени Калканджиева, за да представят заедно песента на Диана Експрес „Наследство“.

Стенли ще представи Jesus Christ Superstar, за което изпълнение на сцената на шоуто ще се завърне Коцето Калки. Каква точно ще е ролята на колоритния изпълнител, продуцентите запазват като изненада. Стефания  Колева ще се присъедини към Стенли за второто му изпълнение на Лили Иванова „Без радио не мога“.

Поли Генова ще блесне с Бродуей класиката на Burlesque - Something's got hold on me, а песента на Васко Найденов „Бързаш, няма време“ ще представи в дует с актьора Станимир Гъмов.

Дичо ще зарадва зрителите с You are the only one that I want на Grease.  Катето Евро ще се присъедини към него, за да изпеят песента „И замирисва на море“ като едни истински къмпингари.

Георги Кючуков ще „танцува под дъжда“, изпълнявайки Бродуей класиката Singin' in the rain. За второто му изпълнение към него ще се присъедини водещата Валя Войкова, с която ще представят песента на Графа и Мария Илиева „Крадена любов“.
Прея ще извиси глас на Mamma mia, а актьорът Александър Сано-Среброто ще й удари едно рамо за песента на Д2 „Аз и ти“.

#Музикална академия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници