Бареков окупира президентството, ако не го допуснат в КСНС

Бареков окупира президентството, ако не го допуснат в КСНС
Бареков иска да го допуснат до КСНС, в противен случай ще окупира президентството. Снимка: www.razkritia.com
A A+ A++ A

„Президентът има абсолютно основание да ни допусне на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС). Ако това не се случи, ние ще окупираме президентската институция и ще допускаме само тези политически сили, които смятаме, че можем да допуснем“, обяви лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков по време на пресконференция в централата на движението.

„Няма да допуснем участието в КСНС на Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Ще легнем с телата си, за да не ги допуснем“, каза още Бареков. Той заяви, че ще допуснат само „Атака“, защото те не са участвали във властта, няма да спират и президента.

По време на пресконференцията Бареков показа и още снимки, доказващи тесните връзки на Бойко Борисов със силовата групировка СИК. На тях експремиерът е заснет в компанията на Румен Николов-Пашата, Красимир Маринов-Големия Маргин, президентът на „Славия“ Венцеслав Стефанов. От снимките ясно личи, че са правени по време на събития, организирани от СИК, тъй като се виждат балони с логото на компанията.

#Бареков #Цветанов #Борисов #Пашата #Стефанов #СИК #КСНС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници