Тодор Стойков получи приза „Златен лъв“

Тодор Стойков получи приза „Златен лъв“
Тодор Стойков получи поредното си признание – „Златен лъв“. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Тодор Стойков получи поредното си признание, след като от ръководството на „Лукойл Академик“ удостоиха бившия капитан на тима и на мъжкия национален отбор със символа „Златен лъв“. Наградата му бе връчена за изключителния му принос за развитието на българския спорт и на българския баскетбол.

„Лукойл“ е отбор, който е на първо място и всички се сравняват с него. Затова смятам, че промените трябва да започнат от нашия тим, за да има такива и в останалите отбори. Промяната е за доброто на българския баскетбол“, коментира Стойков, цитиран от БГНЕС.

„Лукойл“ трябва да победи „Апоел Йерусалим“ (мачът от група „Е“ от турнира „Еврокъп“ е в сряда (20 ноември) от 18:00 часа в зала „Арена Армеец“ в София – бел. ред.). Противникът идва в България с нужното самочувствие. Аз се надявам със смяната на треньора отборът да играе по-добре. Победите на „Лукойл“ са успех за българския престиж. Надявам се нещата да се променят към по-добро. Ако победим, това ще е успех за българския баскетбол. Има вероятност още утре да бъде написана нова история в страниците на нашия тим“, добави още Стойков.

„Макар и да сме губили в определени двубои, винаги е имало желание за победа. В последните години нещо липсваше. Надявам се с младите и с идеята за „Лукойл“ нещата да тръгнат добре и за националния отбор“, каза Стойков.

#Тодор Стойков #Лукойл Академик #баскетбол

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници