Пройчев: Нямам нищо общо с историята с „опорните точки”

Пройчев: Нямам нищо общо с историята с „опорните точки”
Тодор Пройчев отрече да има нещо общо с историята с „опорните точки“. Снимка: www.mignews.info
A A+ A++ A

„Категорично искам да заявя, че нямам нищо общо с историята с „опорните точки“ и това много лесно може да се провери“, каза за агенция „Фокус“ Тодор Пройчев, парламентарен секретар на министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев.

„По времето, за което се твърди, че е създаден този файл, аз съм бил в Народното събрание. Аз съм излязъл от сградата на парламента в 13.51 ч., а това, което е разпространено по медиите като час на създаването на този имейл, се вижда 13.55 часа. Сами разбирате, че е практически невъзможно за 4 минути аз да прелетя до сградата на МВР, да напиша въпросните опорни точки и да ги разпространя до който и да е“, обясни той.

„Нямам отговор как се стигна до моето име. Мога да кажа, че относно получателя на имейла, в моя списък с имейли няма такова лице с името Теодора, от това, което виждам. Още по-малко пък има имейли за връзки с партийни централи.

За мен това е някакво активно мероприятие, чиято цел е дискредитация на името ми, на институцията, за която работя, а не изключвам и атака по вицепремиера и министър на вътрешните работи и професионалното ръководство на МВР“, каза още Пройчев.

#Цветлин Йовчев #имейл #МВР #вицепремиер

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници