Бареков: ГЕРБ са СИК, Борисов – развилнял се мутрафон

Бареков: ГЕРБ са СИК, Борисов – развилнял се мутрафон
Много искам Борисов да си изпусне напълно нервите, за да може българският народ да види какво означава един развилнял се мутрафон, заяви Бареков. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Скоро народът ще види какво означава един развилнял се мутрафон. Няма повече да наричаме партия ГЕРБ така. За нас партия ГЕРБ вече е партия СИК, заяви в предаването „Гореща точка“ по ТВ7 лидерът на движение „България без цензура“ Николай Бареков.

„Много искам Борисов да си изпусне напълно нервите, за да може българският народ да види какво означава един развилнял се мутрафон, който губи властта“, коментира бившият шеф на ТВ7.

Повод за коментара е, че в сряда Борисов заяви, че народът иска ГЕРБ да оглави протестите и затова се стяга шествие в Пловдив в събота. Бареков обясни, че шествието на Борисов в родния му град няма да е в негова полза.

„Докато Борисов беше главен секретар на МВР, мутрите си имаха полиция, докато беше кмет, си имаха град, а докато беше премиер, си имаха държава. Това, което накара Борисов да подивее, е разрастването на влиянието на движението „България без цензура“, посочи Бареков и допълни, че то ще отреже завинаги достъпа на ГЕРБ до властта, както и този на БСП и ДПС.

#Николай Бареков #Бареков #студенти #протест #Пловдив #Бойко Борисов #Борисов #ГЕРБ #БСП #ДПС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници