Бойко Борисов: Няма да пречим на студентите

Бойко Борисов: Няма да пречим на студентите
Борисов обясни, че протесът в събота е за симпатизантите на ГЕРБ. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че ГЕРБ нямат нищо общо с „Ранобудните студенти“. Изявлението му е по повод декларацията на протестиращите студенти от сряда, че партията му иска да оглави протеста им.

„Прочетох позицията на Ранобудните студенти. Искам да уточня, че ние организираме партиен протест за оставка на това правителство тази събота в Пловдив“, написа Бойко Борисов във Фейсбук.

Там той обяснява, че протестът в събота е за симпатизантите на ГЕРБ.

„Този протест е за нашите симпатизанти, за тези милион и сто хиляди души, които гласуваха за ГЕРБ и ни поставиха на първо място, а сега ги управлява неестествената Тройна коалиция. Тези хора ни призовават да ги поведем. И това е първото политическо организирано мероприятие на ГЕРБ, на което нашите симпатизанти са добре дошли“, пише Борисов.

„Именно затова протестът на ГЕРБ ще бъде в Пловдив, за да не пречим по никакъв начин на студентите и на другите протестиращи, които нямат нищо общо с нас, и да покажем на управляващитe как се прави, когато ГЕРБ протестира и им иска оставкaта“, пише още бившият премиер.

#ГЕРБ #Бойко Борисов #Борисов #Пловдив #студенти #протест #ранобудните студенти

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници