Според Борисов, щетите от управлението стават необратими

Според Борисов, щетите от управлението стават необратими
Спорер бившият премиер Бойко Борисов, щетите от настоящото управление ще станат необратими. Снимка: www.focus-news.net
A A+ A++ A

„Това управление ще падне от власт, но щетите вече са необратими”, прогнозира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде Агенция „Фокус”.

По думите му, следващата година през септември никой няма да иска да управлява България след всичко, което се случва при управлението на Орешарски, БСП, ДПС и „Атака”. Според Борисов, днешните управляващи вече са изхарчили всички пари за следващата година, които очакват като приходи.

„Спирането на пенсионната реформа до 2015 г. е голямо безумие. Няма експерт, който въпреки изрична препоръка на Брюксел и при застаряване на населението и нарастване на безработицата да замрази пенсионната реформа. Това е див популизъм”, коментира Борисов.

Председателят на ГЕРБ подчерта, че със спирането на тунела под Шипка и Северната тангента в София остават без работа над 4000 – 5000 висококвалифицирани и високоплатени работници.

„Вместо с тези пари да продължат проектите, те ги взимат и ще дадат на хората по 150 лева помощи, но с тях няма да помогнат нито на икономиката, нито на фирмите, нито на хората”, каза Борисов.

#Бойко Борисов #Орешарски #ГЕРБ #хората #Борисов #работници #пари

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници