GooPhone също подготвя свой смарт часовник

GooPhone също подготвя свой смарт часовник
A A+ A++ A

GooPhone са един от най-продуктивните китайски производители на реплики на популярни телефони, като обикновено версиите им са от по-нисък клас, а устройствата работят с някаква версия на Android. Последно писахме за тяхната трактовка на iPhone 5s, която струва само 199 долара. Следващият на опашката изглежда е новата тенденция на пазара за преносими устройства - умен часовник.

Моделът ще се казва GooPhone Smart Watch и ще разполага с 1,54" дисплей с резолюция 240 х 240 пиксела. Устройството ще е задвижвано от 1,2GHz процесор с две ядра, произведен от MediaTek. Ще разполага с 5МР камера (или 2МР - двете резолюции са написани на различни места в сайта на компанията), 512МВ RAM и 4GB потребителска памет. GooPhone Smart Watch ще има още WiFi, Bluetooth, FM радио, GPS и HSPA+ възможности за връзка и ще работи с Android 4.0. Часовникът ще е с тегло 72 грама и размери 41,9 х 47,5 х 13,5 мм и дори ще разполага с micro SIM слот.

По-любопитна е цената му, която ще е 349 долара и с възможност за по-евтина версия, която ще струва 299 долара. Остава отворен въпросът защо интерфейсът на часовника прилича на този на Windows Phone, както и къде точно ще се продава устройството, имайки предвид, че се появи на международния сайт на компанията. Засега не е ясно кога ще започнат продажбите му.

http://www.goophone.cc/goophone-smart-watch.html

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино