Левски победи като гост Локомотив (Пловдив) с 3:2

Левски победи като гост Локомотив (Пловдив) с 3:2
Снимка: www.gong.bg
A A+ A++ A

Отборът на Левски победи като гост Локомотив (Пловдив) с 3:2 в мач от 15-ия кръг на футболното първенство. Двубоят се изигра пред празни трибуни на стадион „Локомотив” в Пловдив заради наказание на Локомотив, предаде агенция "Фокус".

С гол на Владимир Гаджев в 8-ата минута Левски поведе в резултата. Капитанът на Левски вкара гол директно от пряк свободен удар, от 40-ина метра. С вина за попадението бе и вратарят на Локомотив Йордан Господинов, който не се намеси правилно.
В 12-ата минута Дани Кики изравни резултата с удар от 30-ина метра. Той получи топката от Мартин Камбуров пред наказателното поле на Левски и веднага стреля към вратата на гостите.

В края на първото полувреме резервата на Локомотив (Пловдив) Валери Георгиев, който се появи на терена на мястото на контузилия се Александър Тунчев, игра с ръка в наказателното поле на домакините. Реферът отсъди дузпа за Левски, която бе реализирана от Гари Родригес за 2:1 за Левски. Георгиев получи червен картон, остявайки Локомотив с 10 души.

Домакините от Локомотив започнаха по-добре второто полувреме. Стелиос Илиадис и Мартин Камбуров пропуснаха добри положения на Локомотив, а удар на централния нападател на Левски Цветан Генков в 63-ата минута бе избит от голлинията на Локомотив от Асен Георгиев.

В 74-ата минута Стелиос Илиадис изравни резултата. Той се възползва от грешка в отбраната на Левски и направи резултата 2:2.
Веднага след изравнителния гол отборът на Левски тръгна в атака.
В 85-ата минута Цветан Генков вкара трети гол за Левски, за 3:2. Той бе изведен зад защитата на Локомотив в наказателното поле на домакините и отбеляза гол за крайното 3:2.

#Левски #локомотив

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници