Гледай и записвай повече със Samsung Blu-ray HDD плейър

Гледай и записвай повече със Samsung Blu-ray HDD плейър
A A+ A++ A

Знаеш ли, че гледането на телевизия може да бъде още по-приятно благодарение на новия Blu-ray HDD плейър на Samsung?

Записвай повече
Благодарение на своя двоен тунер и таймер за запис плейърът записва любимите ти предавания и така елиминира вероятността да ги пропуснеш. Разполага и с 500GB памет за десетки часове съдържание. С устройството можеш и да сърфираш в интернет само като използваш телевизора, а обновеният уеб браузър, освен че е по-лек и по-лесен за използване, разполага и с подобрени възможности за търсене. На свой ред двуядреният процесор осигурява два пъти по-бърза реакция и съответно по-добро потребителско преживяване.

Гледай повече
Samsung Smart Hub дава лесен и бърз достъп до разнообразно съдържание, което да гледаш удобно на голям екран. Организиран е добре и е изцяло ориентиран към потребителя, а приложенията са подобрени, за да съдействат за по-приятно изживяване.

С функцията AllShare получаваш възможност безжично да споделяш съдържание, снимки и видео с други устройства, независимо къде се намираш. Така лесно прехвърляш съдържание от телефона на голям екран или ползваш телефона си като контролер за игри.

Sаmsung Blu-ray HDD се свързва безпроблемно и с USB устройства и външни твърди дискове, съвместим е с множество файлови формати и позволява възпроизвеждането на филми, видео, снимки и музика.

Наслаждавай се повече
Устройството стартира само за 0,5 секунди, ако е оставено на съответния режим, което намалява досадното чакане, ако нямате търпение да пуснете любимото си съдържание. Сред останалите функции се откроява BD Wise, която оптимизира качеството на картината и опцията за извличане на музика от компактдиск, която я конвертира в MP3 и запазва в паметта на устройството. Последното става само с натискането на един бутон. Освен всички полезни функции плейърът на Samsung е изключително елегантен със своя впечатляващ дизайн с плавни извивки.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници