Дойдох, за да помогна на ЦСКА, обеща Петров

Дойдох, за да помогна на ЦСКА, обеща Петров
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Мартин Петров бе официално представен като футболист на ЦСКА, а на последвалата пресконференция опитният футболист отговори на множество въпроси на журналистите.

Бившият национал сподели, че е дошъл на „Българска армия", за да помогне на любимия си отбор, а не да се прави „на голямата звезда".

„Първите ми думи са голяма благодарност към ЦСКА и треньора Стойчо Младенов. Той е човекът, който постоянно ми звънеше в последните месеци. След като тренирах с отбора месец и половина, след това се върнах в Англия, той не изгуби тази вяра в мен и постоянно искаше да се върна в отбора, а имаше пълното право да не иска вече да ползва моите услуги, след като няколко пъти му отказах през лятото", каза Мартин.

„Аз идвам с една единствена цел, наистина да играя, но все пак, нека не забравяме, че не съм провел нужната подготовка и ми липсва игрови ритъм. Колкото и време да ми се даде, ще опитам да дам най-доброто от себе си на терена."

"В ЦСКА щях да се върна дори да беше във "В" група, браво на всички, евала на Ботев и Лудогорец, дано има повече такива отбори, но аз можех да дойда само в ЦСКА. Аз не идвам тук да отбивам номера и да се правя на голямата звезда, искам да помогна на тези момчета, защото в техните очи виждам този поглед, който ние със Стилиян имахме преди 15 години. Ще опитам да им помогна по всякакъв начин, да помогна на ЦСКА, клубът наистина е в труден момент. Вие го знаете най-добре. Опитвам се да помогна с абсолютно всичко. Надявам се да донеса позитиви, ако заиграя и добре, ще бъде още по-добре, а не се и съмнявам", допълни Мартин.

„Запланувал съм след края на сезона да бъде края на моята кариера, но не искам да го казвам на 100%. Аз ще преценя най-добре. Смятам, че в момента имам сили да играя на високо ниво, когато видя, че нямам силите, по-добре да се даде път на младите. По-рано, когато започнах футболната кариерата нормално тя бе на първо място, сега нормално е семейството. Винаги съм искал да се върна в ЦСКА.", каза още Петров.

„Чул съм се със Стилиян, коментирал със с Бербата, пожелават ми успех. Те също ми казаха, щом искаш още да играеш, практикувай, Братле, успех и това беше. За мен техните думи също бяха много важни. Беше важна тяхната подкрепа."

#Мартин Петров #ЦСКА #Стойчо Младенов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Акценти

Инбет Казино