Lenovo обещава изненади на 29 октомври, прави Аштън Кътчър свой говорител

Lenovo обещава изненади на 29 октомври, прави Аштън Кътчър свой говорител
A A+ A++ A

През лятото се заговори, че актьорът Аштън Кътчър е подписал с Lenovo договор на стойност 10 милиона долара, който ще му позволи да бъде говорител на компанията. Миналата седмица Lenovo потвърди, че звездата ще й помогне в промотирането на продуктите й като публикува серия от снимки във Facebook. Първата задача на Кътчър ще е свързана с кампанията #betterway, която най-вероятно е посветена на нов таблет. Очаква се това да е устройство с името Yoga Tablet, за което писахме в началото на месеца. Представянето на таблета ще се състои на 29 октомври, а компанията ще предава събитието в YouTube.

През последните седмици Lenovo публикува в YouTube различни клипове от кампанията #betterway, които би трябвало да ни подготвят за голямото представяне. Те подсказват за различни от характеристиките на устройството като подобрение във времето за автономна работа и възможност за позициониране за по-удобна употреба.

Предварителната информация подсказваше, че става дума за таблет, описан като най-тънък в света и с най-дълго време за автономна работа. Според слуховете сред основните му отличителни черти са възможност за изправяне, която по някакъв начин се активира автоматично (изрично се посочва, че не става дума за традиционна поставка) и механизъм, който измества центъра на тежестта, за да осигури илюзия за по-малко тегло.

http://www.youtube.com/user/LenovoVision?feature=watch

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници