Кметът на Пловдив да бъде отстранен, настоява Н. Бареков

Кметът на Пловдив да бъде отстранен, настоява Н. Бареков
Тотев солидарно трябва да поеме вината и със своя политически лидер Бойко Борисов, както и с дясната му ръка Цветан Цветанов, коментира Бареков. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Деянието на пловдивския кмет Иван Тотев, който си призна, че умишлено неговата група общински съветници и той самият прокарват незаконни решения в Общинския съвет с цел политическа облага, е голямо престъпление и в политически план дискредитира напълно както кмета на Пловдив, така и политическата сила, на която той продължава да служи, а именно ГЕРБ, заяви бившият шеф на ТВ7 и настоящ политик Николай Бареков.

„Признанието на Тотев, че се приемат незаконни решения под диктовката на висшето ръководство на партията, което в София се е договорило с Реформаторския блок да вземе властта в страната, показва, че Тотев солидарно трябва да поеме вината и със своя политически лидер Бойко Борисов, както и с дясната му ръка Цветан Цветанов“, коментира Бареков.

Той поздрави прокуратурата, която се самосезира по случая.

„В случая трябва да се стигне и една крачка напред – по най-бързия начин прокуратурата да поиска и отстраняването на кмета Тотев, защото докато той стои на тази длъжност има опасност деянията и безобразията да продължат. Аз съм внесъл в прокуратурата разследване за конфликт на интереси, то в момента е в Комисията за конфликт на интереси“, заяви лидерът на "България без цензура".

#Николай Бареков #Бареков #Пловдив #Тотев #Бойко Борисов #Цветан Цветанов #ГЕРБ #"България без цензура" #Иван Тотев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници