Nexus 5 се в Google Play, цената започва от 349 долара

Nexus 5 се в Google Play, цената започва от 349 долара
A A+ A++ A

Google едва ли вече имат илюзии, че ще имат с какво да ни изненадат по време на представянето на Nexus 5, но се надяваме все пак да са им останали някакви козове за премиерата, която вероятно ще се състои през следващата седмица. След като по-рано през седмицата видяхме видео с Nexus 5 в действие, сега се появиха и официални снимки на телефона.

Те бяха публикувани от сайта Mobile Syrup и се предполага, че са изтекли от канадския оператор Telus. В снимките лесно се забелязват и някои от визуалните промени, които очакваме в Android 4.4 KitKat - по-изчистена лента за известия, нов дизайн на бутона за показване на списъка с приложения, както и нова икона на приложението за работа с камерата. Виртуалните бутони за навигация вече са поставени върху прозрачна лента.

Заедно с това Nexus 5 се появи за кратко и в Google Play. Скоро след това беше свален от там, но все пак успя да разкрие един от най-важни детайли - цената на която ще се продава. Благодарение на това разбираме, че в Щатите версията с 16GB вградена памет ще струва 349 долара. Това е повече от началната цена на Nexus 4, но предното устройство се предлагаше и с 8GB памет. Снимката показва и същите промени в интерфейса, които се забелязват с кадрите от Telus.

http://www.theverge.com/2013/10/17/4850738/nexus-5-google-play-store-price
http://www.theverge.com/2013/10/17/4849608/googles-nexus-5-press-images-leak

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници