Учредиха Реформаторски блок в Шумен

Учредиха Реформаторски блок в Шумен
Снимка: Топ новини
A A+ A++ A

В Шумен бе учреден Реформаторски блок. Местната структура на новата дясна политическа формация бе представена на пресконференция в четвъртък, съобщи регионалният сайт "Топ новини".

В обединението влизат СДС, ДСБ, Народна партия „Свобода и достойнство” на Касим Дал, Движение „България на гражданите” и „Синьо единство”.

Официално местната структура на Реформаторския блок в Шумен е учредена на 15 октомври, а днес бе първата публична изява на дясното обединение.

Членът на Реформаторския блок от Народна партия „Свобода и достойнство” Еркан Чобан изложи икономическата платформа на дясното обединение.

Чобан представи трите основни принципа в програмата – подобряване на условията за труд и бизнес, данъчни облекчения, реформи в пенсионното осигуряване и защита на потребителите.

Еркан Чобан се обяви и против произвола на банките у нас, като подчерта, че сред основните цели на икономическата платформа на Реформаторския блок е борбата с произвола на банките, създаването на финансов омбудсман и въвеждането на пазарен референтен лихвен процент при вземането на заеми.

#реформаторски блок #Шумен

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници