Nokia Lumia 1520 се очертава впечатляващо устройство

Nokia Lumia 1520 се очертава впечатляващо устройство
A A+ A++ A

Следващата седмица в Абу Даби ще се състои събитието Nokia World, което очакваме да ни донесе информация за 6 нови устройства с марката на компанията. Едно от тях ще е Nokia Lumia 1520, което ще е сред първите с представения днес Windows Phone 8 GDR 3. Вече видяхме достатъчно снимки на телефона и научихме основните му технически характеристики, но преди да разберем официалните детайли, от сайта NokiaPowerUser идва още информация за него. Засега не е потвърдена напълно, но съдържа и вече известното за смартфона и засега ще й се доверим.

Вече знаем, че Lumia 1520 ще осигури 6" дисплей с резолюция 1920х1080 пиксела, който информацията твърди, че ще е AMOLED и с технологията PureMotion HD+. Освен това очакваме и четириядрен процесор Snapdragon 800 в комбинация с 2GB RAM, 32GB или 64GB вградена памет и слот за microSD карта. По отношение на камерата положението се оказва не по-малко интересно. Твърди се, че ще е с резолюция 20,7MP (18МР ефективна резолюция) и оптика Carl Zeiss, а освен това ще е снабдена с оптична стабилизация и с подобрен режим за заснемане на панорамни снимки.

Заради технологията PureView ще е възможно използването на приближение без загуба в качеството от 1,8х при снимки и 4х при запис на 720р видео. Очаква се Lumia 1520 да е с размери 152 x 81 x 8,7 мм при тегло около 160 грама и да заложи на батерия с капацитет 3400 mAh. Сред другите характеристики се споменават 4 микрофона с разширен диапазон и вградени възможности за безжично зареждане.

http://www.nokiapoweruser.com/device-specs-and-buying-guide/lumia-1520/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници