"Левски" се разбра с феновете

"Левски" се разбра с феновете
Собственикът на сините Тодор Батков и директорът Христо Йовов се срещнаха с ултраси.
A A+ A++ A

Ръководството на "Левски" и представители на сините фенове обявиха, че са изчистили недоразуменията помежду си, довели събитията на стадион „Георги Аспарухов".

Собственикът на "сините" Тодор Батков и директорът Христо Йовов се срещнаха с ултрасите. Сбирката продължи малко повече от час, пише Gong.bg.

До срещата се стигна, след като фенове на "Левски" нахлуха при вчерашното представяне на Ивайло Петев за треньор и насилствено свалиха синия екип от гърба му. В последствие Иво Тонев и Наско Сираков подадоха оставки.

По-рано вчера стана ясно, че Антони Здравков, Елин Топузаков и Мариян Христов ще водят сините до края на полусезона.

На официалния сайт на "Левски" се появи съобщение, което гласи:

След проведената днес среща между ръководството на футболния клуб, в лицето на собственика господин Тодор Батков, техническия директор Христо Йовов, както и представители на организираните фен-клубове от цялата страна, бяха изгладени временните недоразумения, които доведоха до вчерашните събития.

Обсъдиха се всички наболели проблеми, свързани с управлението на клуба, както и действията на привържениците, след което се взе решение, че „Левски" е над всичко и място за различия в нашия Храм няма.

Утре в 13.00 ч. прескоnференция ще дадат собственикът на клуба господин Тодор Батков и техническият директор Христо Йовов и говорителят на Националния фен-клуб Димитър Байлов. Събитието ще се проведе в залата за пресконференции на ДЮШ.

#"Левски" #фенове #Тодор Батков #Христо Йовов #Антони Здравков #Елин Топузаков #Мариян Христов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници