Нови снимки на HTC One max и Nokia Lumia 1520

Нови снимки на HTC One max и Nokia Lumia 1520
A A+ A++ A

По-късно този месец очакваме официалното представяне на два смартфона с 6-инчови дисплеи - HTC One max и Nokia Lumia 1520. Техните характеристики отдавна не са тайна, а освен това вече видяхме и как ще изглеждат, но докато научим всички подробности, в интернет продължават да се промъкват снимки на устройствата.

От форума на Android Central идват две изображения на версията на HTC One max за американския оператор Verizon. Неговото лого дори е заменило това на компанията между двата капацитивни бутона за управление. Източникът потвърждава наличието на сензор за пръстови отпечатъци под основната камера и възможността за сваляне на задния панел.

Другата снимка е от добре познатия @evleaks и показва Nokia Lumia 1520 в червено. Прави впечатление сравнително тясната рамка около екрана, каквато не е присъща за досегашните телефони на компанията. Премиерата очакваме по време на Nokia World на 22 октомври, а сред характеристиките са 6" дисплей с fullHD резолюция и четириядрен процесор Snapdragon 800.

http://forums.androidcentral.com/rumored-devices/320698-here-verizon-branded-htc-one-max-being-shown-employess-demo.html

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници