Лора Караджова напусна „Музикална академия“

Лора Караджова напусна „Музикална академия“
Снимка: ТВ7
A A+ A++ A

Зрителите елиминираха Лора Караджова и тя напусна „Музикална академия“. Журито спаси Петя Буюклиева, а татуираният Любен продължава битката за 100 000 лв.

След като цяла седмица Петя Буюклиева не спа от нерви заради номинацията й за изгонване от „Музикална академия“, тя се появи на сцената в блестящ вид, овладяна и напълно професионално изпя „Пролет“ в дует с Етиен Леви.

Изпълнението й разчувства Люси, която дори се просълзи. Журито спаси Петя Буюклиева от зрителския вот, а за оставане в академията се конкурираха Лора и Любен, съобщиха организаторите на продукцията.

Лора Караджова и Криско вдигнаха публиката на крака с хита „Министъра на веселието“. Журито обаче коментира, че повече са чували Криско отколкото нея. А менторът на групата Марияна Попова ги защити, че видеото на парчето е гледано над 4 милиона пъти в yuotube. При второто изпълнение Лора си върна подкрепата на журито, но загуби тази на публиката, която гласува за нея само с 33,1% и я елиминира от участието й в академията.

Поведението на татуирания бунтар Любен в академията предизвика истински скандал в залата заради излъченото видео, в което той явно прекалява с употребата на алкохол.

#Лора Караджова #Петя Буюклиева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници