Манолова нарече заседанието на НС „бездарно риалити“

Манолова нарече заседанието на НС  „бездарно риалити“
Манолова няколко пъти направи забележка на депутатите от опозицията, дори им напомни, че са в пленарна зала, а не на футболния стадион. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Отделянето на духа от тялото не се отразява добре на депутатите от ГЕРБ, заяви зам.-председателят на парламента Мая Манолова.

Манолова няколко пъти направи забележка на депутатите от опозицията, дори им напомни, че са в пленарна зала, а не на футболния стадион. Тя ги обвини, че превръщат заседанието в бездарно риалити шоу, което отвращава българските граждани.

Манолова взе думата, след като народният представител от ГЕРБ Станислав Иванов се изказа по начина на водене. Той каза, че има система от грешки и това именно предизвикало искането за оставка на председателя на Народното събрание Михаил Миков, но явно трябвало и на цялото председателство на НС.

Поради тази причина зам.-председателят на НС предложи, когато излизат на трибуната, депутатите от ГЕРБ да обявяват две неща – дали са в залата, или ги няма, дали говорят физически или политически.

„Дали говори тялото ви или духът“, каза Манолова и посочи, че в противен случай става какофония, която се излъчва пред всички граждани.

#Станислав Иванов #ГЕРБ #Народно събрание #НС #Манолова #Мая Манолова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници