ГЕРБ официално поискаха оставката на Миков

ГЕРБ официално поискаха оставката на Миков
„Смятаме, че няма нужда от него, той е безполезен. Беше избран по абсолютно криминален начин“, заяви Атанасова. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Депутати от ГЕРБ внесоха в Народното събрание искане за оставката на председателя на парламента Михаил Миков, заяви народният представител от партията Десислава Атанасова.

Атанасова посочи, че искането е подписано от всички депутати на ГЕРБ, а мотивите за оставката са погазване на правилника на Народното събрание и провеждане на едно нелегитимно заседание.

„Смятаме, че няма нужда от него, той е безполезен. Беше избран по абсолютно криминален начин. Квесторите вършат чудесна работа, защото те броиха колко народни представители са в залата, така че от него няма необходимост“, коментира още Атанасова.

„Ние сме с усещането, че вече се върнахме преди 1989 г., когато наличието на Тодор Живков, Милко Балев и Станко Тодоров в залата бяха достатъчни, за да има заседание на Народното събрание. Днес факт е, че се проведе едно политическо отчетно събрание за работата на кабинета и вътре са само Местан и Станишев, който вчера се успа, а днес все пак се появи“, каза още тя.

#Михаил Миков #ГЕРБ #Десислава Атанасова #Народно събрание #оставка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници