Найденов отрича за провал в политиката на правителството

Найденов отрича за провал в политиката на правителството
Според Найденов правителството няма провал. Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

„Не чух основателни аргументи от нито един представител на партия ГЕРБ. Няма провал на политиката на правителството. Не виждам нито една сфера, в която може да се говори за провал. Вероятно имаме своите слабости, вероятно може би някои хора са недоволни от недостатъчно бързите темпове, с които работим, но не може да се говори за провал.“

Това каза пред БНТ в сряда министърът на отбраната Ангел Найденов.

Според него няма достатъчно сериозни мотиви за вот на недоверие.

„ГЕРБ се изявяват като говорители на протеста. Те черпят аргументи от протеста. Да черпиш аргументи от протестаq при положение че ГЕРБ бяха свалени с протест, е неоснователно, увери министърът на отбраната.

Попитан кой предложи Пеевски за председател на ДАНС, Найденов саркастично отговори: „Приемете, че аз съм го предложил Пеевски за шеф на ДАНС“. „Отдавна тази тема не вълнува хората, вълнува малка част от хората, които се опитват чрез темата за Пеевски да намерят алиби за това, че те са на улицата“, допълни военният министър.

Той съобщи, че тази седмица най-вероятно ще чуем отчета и програмата на правителството. Военният министър подчерта, че първите стъпки и решения на правителството са изцяло свързани с решенията на най-острите социални проблеми на хората.

#Ангел Найденов #ДАНС #Делян Пеевски #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници