Годишна реч на Барозу за състоянието на ЕС, всеки може да зададе въпрос

Годишна реч на Барозу за състоянието на ЕС, всеки може да зададе въпрос
Барозу ще направи ясна оценка на ситуацията в Европа и ще представи вижданията си за това как ЕС трябва да се развива през следващите години. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Председателят на Европейката комисия Жозе Мануел Барозу ще произнесе годишната си реч за състоянието на Европейския съюз.

Барозу ще направи ясна оценка на ситуацията в Европа и ще представи вижданията си за това как ЕС трябва да се развива през следващите години в Европейския парламент в Страсбург на 11 септември (сряда) от 10:00 ч. българско време, съобщиха от Европейската комисия.

Речта му, както и следващият я дебат с евродепутатите, ще може да бъде проследена на живо на адрес http://ec.europa.eu/avservices/ebs/schedule.cfm (EbS+ channel).

В допълнение, на 12 септември в 21:30 ч. председателят Барозу ще отговори на въпроси на гражданите относно състоянието на Съюза в интервю на живо по телевизия Евронюз.

Всички европейски граждани могат да зададат въпрос към председателя на Европейската комисия в „Туитър“ (с хаштаг #askBarosso) и на фейсбук страницата на ЕК.

Интервюто ще бъде излъчвано на живо в мрежата и уебсайта на Евронюз, по EUtube, на страницата на Комисията в Google+, по интернет канала Европа по сателит (EbS) и на уебсайта на председателя. Прякото излъчване на интервюто по EUtube ще може да се препредава безплатно от всеки уебсайт.

#Жозе Барозу #Барозу #Европейския съюз #Европейската комисия #ЕС #ЕК #Страсбург #реч

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Брюксел
Последно от Брюксел

Всички новини от Брюксел »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници