Министрът на транспорта: Каним на експертна среща турските ни колеги

Министрът на транспорта: Каним на  експертна среща турските ни колеги
Данаил Папазов оцени като ползотворно участието си във форума, по време на който е провел двустранни срещи със своите колеги от Чехия, Косово, Грузия и Македония и други. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Поканихме турските ни колеги на работна среща във Варна, вече на експертно ниво, която да завърши с протокол, особено за автопревозите между двете страни на 17, 18 и 19-ти, заяви министърът на транспорта Данаил Папазов, предаде БНР.

„Едно от най-важните условия е да ни бъдат отпуснати допълнително 400 разрешителни за трета страна и догодина нивото на разрешителните вече да стане на 1500. Също така обсъждахме периода на транзитен път до Западна Европа и обратно до Турция, така че нашите водачи да не бъдат повече спирани, когато този период е по-къс от турските превозвачи”, каза Папазов.

В петък Данаил Папазов се срещна с турския си колега Бинали Йълдъръм.

Срещата на Данаил Папазов с Бинали Йълдъръм е в рамките на 11-тия транспортен форум в Истанбул. В него са участвали над 15 министри на транспорта.

Данаил Папазов оцени като ползотворно участието си във форума, по време на който е провел двустранни срещи със своите колеги от Чехия, Косово, Грузия и Македония и други.

#Данаил Папазов #Папазов #Турция #превози #Варна #Бинали Йълдъръм

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници