Йовчев инспектира оперативните щабове в Елхово и Хасково

Йовчев инспектира оперативните щабове в Елхово и Хасково
Министър Цветлин Йовчев ще посети тактическите оперативни щабове в Елхово и Хасково. Снимка: dariknews.bg
A A+ A++ A

Министър Цветлин Йовчев ще посети тактическите оперативни щабове в Елхово и Хасково, съобщиха от пресцентъра на МВР, предаде Агенция „Фокус“.

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев заедно с главния секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров, директора на Главна дирекция „Гранична полиция” главен комисар Захарин Пенов и Никола Казаков, председател на Държавната агенция за бежанците при Министерски съвет ще посетят двата тактически оперативни щаба в Елхово и Хасково.

Посещението цели запознаване на място с предприетите мерки и готовността за овладяване на ситуацията в резултат на увеличен миграционен натиск на българо-турската граница. Тактическият оперативен щаб в Елхово ще отговаря за наблюдението на държавната граница и ефективното използване на възможностите на различните държавни структури.

Оперативният щаб в Хасково ще осигурява приемането на бежанците и обработката на документите им, както и ще координира дейността на имащите отношение към това държавни институции.

#Цветлин Йовчев #Захарин Пенов #Светлозар Лазаров #Елхово #Хасково

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници