Борисов: ГЕРБ се връща в парламентарните комисии само като членове

Борисов: ГЕРБ се връща в парламентарните комисии само като членове
„Да ги принудим да имат кворум, защото сега с по 5 - 6 човека, взимат решенията и второ, за да можем да алармираме по-своевременно обществеността за това, което мислят или предприемат да правят”, каза Борисов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

ГЕРБ се връща в парламентарните комисии само като членове, заяви в Бургас лидерът на партията Бойко Борисов, предава „Фокус“.

Причините за това са две, добави Борисов.

Да ги принудим да имат кворум, защото сега с по 5 - 6 човека, взимат решенията и второ, за да можем да алармираме по-своевременно обществеността за това, което мислят или предприемат да правят”, каза Борисов.

„Няма да участваме със зам.-председател на парламента, защото на нас ни подхожда да имаме председател, като първа политическа сила, а и няма как да им легитимираме това ръководство на Тройната коалиция. Няма как човек на ГЕРБ да стои с БСП, ДПС и „Атака“ на трибуната на парламента. Няма да участва в международни делегации и няма да заемаме председателски места в комисиите”, категоричен бе Борисов.

Това е взето като решение на партията.

Борисов е на посещение в Бургас за среща с актива на партията. Той обясни, че обикаля организацията, тъй като има повече време. Борисов каза, че ще разясни какво мисли партията по основни теми. Той бе категоричен, че връщането ще бъде само в парламентарните комисии.

#Бойко Борисов #ГЕРБ #парламентарни комисии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници