Росен Петров с 23-годишно гадже

Росен Петров с 23-годишно гадже
A A+ A++ A

На 12 юни Росен Петров влиза в руското посолство в София с младо тъмнокосо момиче. Двамата са официално облечени и отиват на приема, който дипломатите дават в чест на Деня на Русия.

Девойката се казва Карина Видолова и съвсем отскоро двамата са влюбени един в друг, съобщава в. "24 часа".

Срещат се случайно в заведение, заприказват се и от дума на дума си стават симпатични. После се виждат пак и пак. "Даже не помня кой кого свали", казва ТВ водещият днес.

По време на отпуската са заедно на море на Свети Константин и Елена. В хотела е пълно с руснаци и германци, които изобщо не познават Петров. ТВ водещият е изключително доволен от това, защото никой не го притеснява за снимки и автографи. Затова пък персоналът бил съвсем наясно с популярността му и сутрин заделял на двойката от закуските, за да има и за тях. Просто двамата ставали по-късно.

Карина е от Шумен и едва на 23 години - с 20 години по-малка от Петров. Студентка последен курс е по телекомуникации в Нов Българки Университет. Има прекрасно чувство за хумор, от което ТВ водещият, който непрекъснато си прави шеги с познатите си, е силно очарован.

Двамата не живеят заедно, все още са в периода на романтиката и ходят на срещи.

Малко преди да се запознае с карина, Петров решава, че се е поотпуснал, и през май започва усилено да тренира бокс. Четири месеца по-късно той е отслабнал с 12 килограма и е оформил сериозни мускули.

Предаването му "Нека говорят с Росен Петров" се връща по bTV на 1 септември. Гост ще му бъде най-известният бъгарски боксьор - Кубрат Пулев.

#Росен Петров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници