Дъжд от пари предизвика верижна катастрофа в Казанлък

Дъжд от пари предизвика верижна катастрофа в Казанлък
Дъжд от пари предизвика катастрофа в Казанлък. Снимка: www.vesti.bg
A A+ A++ A

Дъжд от пари предизвика верижна катастрофа в Казанлък, съобщи "Дарик".

В петък на бул. „Александър Батенберг" започнали да хвърчат пари от портмоне, което по думите на очевидци, е било изхвърлено от лек автомобил. Стъписани от гледката били водачът на „Фолксваген Голф" и негов братовчед. Изведнъж колата, от която били изхвърлени парите, ударила спирачки, това направил и шофьорът на следващия го „Фолксваген". Бърза реакция имало и следващата кола - „Сузуки", но бус „Мерцедес" не успял да спре навреме, блъснал „Сузуки"-то и то се ударило във „Фолксваген"-а.

Един от потърпевшите събрал парите и разпилените по пътното платно документи, карти за банкомати и самото портмоне. При пристигането на полицейските органи портмонето било предадено, като в него била и сума от около 300 лева.

При инцидента няма пострадали.

Впоследствие станало ясно, че собственик на портмонето, от което изхвърчали парите е 30-годишен казанлъчанин. Той забравил портмонето си на тавана на автомобила и то паднало по време на движение. След като открил, че парите му липсват, той се обърнал към полицията, откъдето му върнали портфейла.

Оказало се, че една част от парите липсва, като за това вероятно бил виновен вятърът и минувачите, които може би са взели някоя от банкнотите. По думите на мъжа, той въобще не разбрал, че е станала катастрофа след неговия автомобил.

#Казанлък #катастрофа #пари

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници