Районът на взрива ще остане отцепен до сутринта

Районът на взрива ще остане отцепен до сутринта
A A+ A++ A

Остава отцепен районът на взрива на китайския ресторант на столичните булеварди „Цар Освободител" и бул. „Раковски", предаде „Фокус".

В момента започват да се разотиват някои от охраняващите полицаи, както и някои от патрулките също си тръгват. Районът постепенно се опразва откъм хора. Допреди няколко минути в района имаше много зяпачи, сега вече хората се разотиват. Зад огражденията има няколко граждани, вероятно от сградата, в която е станал инцидентът. Всички пострадали са откарани към здравни заведения, оказана им е медицинска помощ.

На място остава вътрешният министър Цветлин Йовчев. Тук са кметът на София Йорданка Фандъкова и директорът на дирекцията по контрол на строителството архитект Влади Калинов. По пътното платно остават разпилени много стъкла и парчета от сградата. От взривната вълна на булеварда има една смачкана кола.

Спряно е електрозахранването в района на инцидента, като се очаква то да бъде възстановено и да остане спряно само в пострадалата сграда. В района има екипи на ЧЕЗ. В района остава пожарната.

#взрив София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници