Жени Калканджиева: Изневярата е само повод да се разделим с Тачо

Жени Калканджиева: Изневярата е само повод да се разделим с Тачо
Жени и Тачо бяха женени 6 години преди да се разделят. Снимка: bulevard.bg
A A+ A++ A

Преди почти две седмици Жени Калканджиева сложи край на 6-годишния си брак със Стефан Манов-Тачо. Двамата вече не живеят заедно.

Разделили са се заради изневярата на съпруга на шефката на агенция "Визаж".
Доброжелатели се обадили на Жени да кажат, че съпругът има връзка с манекенката Зорница.

"Не падам от Луната, знам, че в живота на хората се случват такива неща. Всъщност изневярата не е причина, а само повод да се разделим", обяснява Калканджиева, цитирана от "24 часа".

Неразбирателство, различни мнения и силните им характери, които карат всеки от тях да отстоява своето, са реалните причини за разрива.

За разлика от повечето публични раздели, които обикновено са свързани с вадене на кирливите ризи, Жени твърди, че никога няма да каже нещо лошо за бившата си половинка.

Поводът за раздялата - Зорница Линдарева, е носителка е на лентите "Мис Лято 2010" и "Мис Екзотик Монте Карло", но не е сред популярните имена на модния подиум. Независимо от изневярата, Жени не таи лоши чувства към нея.

След 1 септември, когато съдът отново заработи, Жени и Тачо ще подадат документите за развод. Взели са решение да е по взаимно съгласие, за да не си причиняват излишни неприятности.

#Жени Калканджиева #Стефан Манов #Тачо #Визаж

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници