Лютви Местан: ДПС ще подкрепи и Бюджет 2014 г., с "Атака" пазарлъци нямаме

Лютви Местан: ДПС ще подкрепи и Бюджет 2014 г., с "Атака" пазарлъци нямаме
Лидерът на ДПС подчерта, че неговата партия стои плътно зад програмата на кабинета на Пламен Орешарски и ще подкрепи и проекта за бюджет за 2014 г. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Не сме водили и няма да водим не само пазарлъци, но и разговори с „Атака”, защото сме антагонистични политически сили, заяви лидерът на ДПС Лютви Местан, след като парламентът подкрепи актуализацията на Бюджет 2013 и отхвърли ветото на президента, предаде агенция "Фокус".

Местан бе категоричен, че не знае дали от БСП са водили разговори с „Атака” за подкрепа за бюджета.

„Ние знаем, че вето не се преодолява само с гласовете на БСП и ДПС, и затова заявихме, че очакваме подкрепа и от ГЕРБ, и от всички народни представители, които са прозрели философията на актуализирания бюджет”, посочи Местан.

Лидерът на ДПС подчерта, че неговата партия стои плътно зад програмата на кабинета на Пламен Орешарски и ще  подкрепи и проекта за бюджет за 2014 г.

„Смятам, че философията на актуализирания бюджет трябва да се разгърне в бюджета за 2014 г., защото тази философия е вярна и твърдя, че програмата „Орешарски” решава реални проблеми и е съвършено естествено да има реакции на подкрепа”, коментира още той.

#Лютви Местан #Местан #ГЕРБ #Бюджет 2013 #ДПС #БСП #Атака #Орешарски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници