Красимир Каракачанов: Президентът говори, без да мисли

Красимир Каракачанов: Президентът говори, без да мисли
Лидерът на ВМРО смята, че най-страшното е, че президентът може да е поел ангажименти за имоти , за които Турция претендира. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Плевнелиев се изказва почти по всеки въпрос, без да мисли, а отношенията ни с Турция са много деликатни, заяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов пред ТВ7.

"Президентът е крайно неподготвен за пореден път в отношенията ни със съседите. Не може държавният глава да се среща неофициално с турския вицепремиер без да бъдат допуснати българските журналисти и в присъствието на "съмнителни" лица обвинени в радикален ислям от българския съд", коментира Каракачанов.

Лидерът на ВМРО смята, че най-страшното е, че президентът може да е поел ангажименти за имоти , за които Турция претендира.

"Всеки историк знае, че тези въпроси са отдавна уредени, въпреки 130 годишните претенции на южната ни съседка. Нито едно българско правителство досега не се е съгласявало досега с тези искания по толкова съмнителен начин.", каза още Каракачанов.

Той припомни за друг гаф на държавния глава. Преди 2 години на обиколка в Западните Родопи Плевнелиев говорил за мултиетническия характер на региона.

„За мултиетнически характер може да става дума когато има няколко етноса. Кои са, като там живеят само българи християни и българи мюсюлмани?", попита риторично Каракачанов.

#Красимир Каракачанов #Каракачанов #Росен Плевнелиев #Плевнелиев #ВМРО #Турция

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници