Сезонът на дините

Сезонът на дините
A A+ A++ A

Футболното ни първенство стартира доста интересно. То не бяха смяна на собственици, треньори, отнемане на лицензи, а сега дойде ред и на изненадващите резултати.

Нека насочим вниманието си на класирането в „А" група, първо върху отборите след 7-о място (б.р. Участват общо 14 тима). „Левски" заема 9-о място, следван от  „Черноморец" и 11-ия ЦСКА.

Тези три отбора още в края на миналия сезон афишираха амбициите си да спечелят титлата. Но кога за последно "сини" и "червени" са били във втората половина на таблицата? Наистина, има много време до края, но, както е известно, едно силно начало помага за добър край. А и да не забравяме, че през май, именно това са местата, които се борят за оцеляване в елитната дивизия.

Сега да се върнем в началото на класирането. Лидер е „Литекс", следван от... новакът „Любимец". Трети е „Лудогорец".

Тимът от града на дините постига невероятни успехи в първите си мачове. За справка - три победи и една загуба. Преди 3 години със същия силен старт в „А" група влезе и носителят на две поредни титли „Лудогорец".

Дали това няма да направи и „Любимец"? А какво ще се случи с грандовете и дали идва сезонът на дините, предстои да разберем.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от По ваш сигнал
Последно от По ваш сигнал

Всички новини от По ваш сигнал »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници