Бойко вярва, че след 10 години ще го оценят

Бойко вярва, че след 10 години ще го оценят
Премиерът Бойко Борисов носи червен конец против уроки и вярва, че след 10-ина години хората ще оценят постигнатото от неговото правителство. Снимка: dariknews.bg
A A+ A++ A

Премиерът Бойко Борисов носи червен конец против уроки и вярва, че след 10-ина години хората ще оценят постигнатото от неговото правителство.

„Много ме кълнат, помага“, каза премиерът в отговор на въпроса защо носи червен конец.

„Хората рано или късно ще оценят какво правим, е, аз ще умра дотогава, но важното е, че сега, като отидем в спортната зала, ни е хубаво, като минеш по южната дъга – също. Помните ли какво беше там? Селски кокошарници“, каза Борисов в интервю за вестник „24 часа“.

„И сега, 2012 г., пускаме южната дъга цялата, софийското метро, Ларгото, Меден рудник–Бургас. Във времето на социализма не са правени такива обекти“, добави премиерът и отбеляза, че след 10 години хората ще оценят направеното.

„Ще минат 10 години и ще видите, че тогава хората ще дадат оценка, сега сме в ежедневието и е трудно. Като се отдалечим във времето, ще се види кой е успял да спаси държавата в голямата финансова криза, кой е построил спортната зала, кой е направил магистралите, хората ще го оценят“, коментира той.

„Като тръгнат към морето, тогава ще се сетят. А за да стане, виждате колко енергия, сила и натиск влагам“, подчерта Борисов.

#Бойко Борисов #Борисов #премиер #премиер на България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници