От Национално движение "Свобода" искат нови „доброволни отряди“

От Национално движение "Свобода" искат нови „доброволни отряди“
Бисер Миланов – Петното от Национално движение "Свобода" иска въвеждането на нови "добровоолни отряди" от движението. Снимка: ruse-news.com
A A+ A++ A

"Предлагаме правителството да даде възможност на нашите членове да използват доброволни отряди и съвместно с органите на реда да разкриват и залавят всички организатори, които обслужват интереси на Джордж Сорос", заяви скандалният Бисер Миланов – Петното от Национално движение "Свобода", предаде БГНЕС.

Миланов се оказа част от поканените за днешната среща с премиера и взе активно участие в нея. След като срещата приключи той реши да представи и пред медиите революционните си идеи. "Искаме да се отстранят от длъжност всички полицаи, които не вземат адекватни мерки. Йовчев трябва незабавно да вземе мерки", обясни Миланов.

Стана ясно, че той така и не е разбрал, как вътрешният министър Цветлин Йовчев гледа на идеята за доброволни отряди, които да извършват арести. Движението на Петното имало достатъчно "доказателствен и снимков материал, от който се вижда как се плаща на разни граждани".

#Бисер Миланов #Петното #медиите #премиера #отряди #граждани #мерки

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници