„За нов Обществен договор” представят на премиера данни от национална подписка

„За нов Обществен договор” представят на премиера данни от национална подписка
Представители на гражданска инициатива „За нов Обществен договор” са в Министерски съвет за среща с премиера Пламен Орешарски, предаде Агенция „Фокус”
A A+ A++ A

Представители на гражданска инициатива „За нов Обществен договор” са в Министерски съвет за среща с премиера Пламен Орешарски, предаде Агенция „Фокус”. Срещата се провежда по искане на представителите на гражданската инициатива.

Представителите на инициативата ще внесат при премиера междинните данни от провеждащата се национална подписка с граждански искания. В подписката са се подписали над 260 000 души. При премиера се качиха десетина представители на Гражданска инициатива „За нов обществен договор", сред които и изпълнителят Мишо Шамара.

Срещата е закрита за медиите. Представителите на гражданската инициатива дойдоха в Министерски съвет с шествие, което започна от градинката пред "Кристал", след това продължи по бул. „Цар Освободител“ и стигна до сградата на Министерски съвет.

Целта на инициативата е да бъдат обсъдени възможностите за реализиране исканията на гражданите до края на годината и сформиране на съвместна работна група, включваща експерти от Министерския съвет, Народното събрание, ресорните министерства и гражданската инициатива, която да подготви предстоящото провеждане на Кръгла маса.

#Орешарски #подписка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници