Mаss Hysteria и Iron Maiden подкрепиха протестите по време на концертите си

Mаss Hysteria и Iron Maiden подкрепиха протестите по време на концертите си
Вокалистът на Iron Maiden Брус Дикинсън също развя българското знаме по време на концерта на бандата в Букурещ. Снимка: standartnews.bg
A A+ A++ A

Френската кросоувър група Mаss Hysteria изрази подкрепата си за протестиращите в България срещу кабинета на Пламен Орешарски. (Видео)

Това стана на огромния фестивал Paleo в швейцарския град Нион в сряда, 24 юли. Вокалистът Мус многократно произнася ключовата дума „Оставка“, след като посвещава парчето на „българския народ“. След което близо 50 000 хиляди души започват ритуалното пого, информира radiotangra.com, цитиран от Стандартнюз.

В същото време вокалистът на Iron Maiden Брус Дикинсън също развя българското знаме по време на концерта на бандата в Букурещ, който се състоя на 24 юли. „Сирената“ държи флага на обратно, което се приема за символ на състояние на война или на липса на държавно управление.

В петък след концерта на немските титани Rammstein в София голяма част от 20 000-те хиляди почитатели на тежката музика също викаха „Оставка“, след като групата напусна сцената.

#протест #Пламен Орешарски #Rammstein #Iron Maiden #Брус Дикинсън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници