Хасан Адемов: Нямаше лесно решение в нощта на сблъсъците

Хасан Адемов:  Нямаше лесно решение в нощта на сблъсъците
Хасан Адемов определи обиколката на автобуса с депутати и министри в нощта на сблъсъците като „своеобразен тур за „овации“. Снимка: www.dnevnik.bg
A A+ A++ A

„Нямаше лесно решение в нощта на сблъсъците на протестите, то се взе от представителите на МВР, които разбират от масови безредици“, сподели министърът на труда и социалната политика Хасан Адемов, предаде standartnews.com.

„Партията, която спечели най-много депутати, загуби властта и тя все още не може да приеме ролята си на опозиция. Нито една от партиите нямаше достатъчна легитимност, за да се сформира еднопартийно правителство“, посочи Адемов и похвали решението на ГЕРБ да се включи в дебатите по актуализацията на бюджета.

Адемов беше един от тримата министри, които в злополучната нощ се качиха в белия автобус, опитал се да пробие кордона от протестиращи граждани. „Проблемът е, че мирните и симпатичните протестиращи бяха заобиколени от недотам симпатични хора, които потрошиха автобуса. Почетната обиколка на автобуса беше своеобразен тур за „овации“, добави Адемов.

#бюджет #Хасан Адемов #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници