Борисов: Достойнството е най-важно от всичко

Борисов: Достойнството е най-важно от всичко
A A+ A++ A

Г-н Орешарски, имате още шанс да останете в позицията си на уважаван човек, финансист и икономист от голяма група в страната. Това каза от парламентарната трибуна председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде агенция „Фокус“.

„Ваше право е кой път ще изберете. Когато февруари протестираха срещу нашето управление, аз подадох оставка, без да питам. Достойнството е най-важно от всичко“, заяви Борисов.

„По точките, които ще разглеждате днес, ние имаме достатъчно мотивирани изказвания, които да обяснят на хората защо сме против. Исках само да помоля за мъдрост и че властта на всяка цена нищо не оправдава. Предсрочни избори и след това да има по-голяма представителност в парламента, тогава, ако сме мъдри, трябва да излъчим управление, за да се нормализира страната“, посочи Бойко Борисов.

Единственият изход е да се направят предсрочни избори и след това всички ние да се съобразим с волята на хората. От ГЕРБ ще го направим и какъвто и да е резултатът, ще се съобразим с него. Сутринта като дойдох и виждам как е обсаден парламентът от сутрин до вечер, как ви е приятно това да го изживявате, каква е тази нервна система? Удивявам се на вашите възможности. Надали това, което вие казвате, може да ме засегне. Вие ще разделите държавата“, заяви Борисов.

„Апелирам към мъдрост, ако можете да я проявите. Ако не можете – аз такива скандирания чух сутринта, че не знам как издържате. В Банкя ги пращате вие и гледам по колко пари им давате. Мислите, че няма по 50 симпатизанти на ГЕРБ, които да идват по домовете ви да скандират?”, заяви Борисов.

#Борисов #Парламент #ГЕРБ #оставка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници