Премиерът назначи двама заместник-министри в МВР

Премиерът назначи двама заместник-министри в МВР
Премиерът Пламен Орешарски назначи Васил Маринов и Пламен Ангелов за заместник-министри на вътрешния министър. Снимка: www.security.bg
A A+ A++ A

Със заповед на премиера Пламен Орешарски Васил Маринов и Пламен Ангелов са назначени за заместник-министри на вътрешните работи, съобщиха от правителствената пресслужба.

Маринов е бил директор на Териториална дирекция „Национална сигурност“ - София. Работил е и в администрацията на Президента като секретар по отбрана и сигурност. Преди това е бил задграничен представител на ДАНС в Белгия. Заемал е последователно длъжностите на директор на Дирекция „Противодействие на корупцията“ и генерален директор на Главна дирекция „Икономическа и финансова сигурност“ в ДАНС. Преди това е работил в Националната служба за сигурност.

Ангелов е бил началник на отдел „Европейски политики и инициативи“ в Дирекция „ЕС и международно сътрудничество“ на МВР. Бил е съветник по правосъдие и вътрешни работи в Постоянното представителство на Република България към ЕС в Брюксел. Ангелов е бил представител на МВР в Посолството на Република България в Лондон. Преди това е бил юрисконсулт в направление „Правно осигуряване и международно сътрудничество“ в Главна дирекция „Гранична полиция“ в МВР. Бил е следовател към Столична следствена служба.

#Васил Маринов #Пламен Ангелов #Пламен Орешарски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници