Motorola Droid Ultra, Droid Maxx и Droid Mini засега са само за Verizon

Motorola Droid Ultra, Droid Maxx и Droid Mini засега са само за Verizon
A A+ A++ A

Verizon и Motorola официално представиха новите смартфони в серията Droid, които са предназначени главно за мрежата на американския оператор. Основната отличителна черта на Droid Ultra е тънкия профил на корпуса, но с дебелина от 8,5 мм и Droid Maxx не е особено дебел, а освен това осигурява батерия за 48 часа автономна работа.

Смартфоните са снабдени с 10МР камера с оптика f2.4 и разчитат на заден панел от Kevlar. Droid Mini на свой ред е по-компактна версия, която компанията твърди, че не прави компромиси в производителността в сравнение с другите модели. Ultra ще се продава на цена от 199 долара с двугодишен договор, а Maxx ще струва 299 долара с договор. Цената на Droid Mini с договор ще е 99 долара.

Според Motorola Ultra и Maxx предлагат 24% по-бърз процесор и до 100% ръст в графичната производителност, което се дължи на използвания собствен процесор Motorola X8. В него има две ядра за приложения, 4 графични ядра, ядро за гласово разпознаване и допълнително изчислително ядро.

Интерес представлява и добавения софтуер и по-точно системата за управление без докосване. С нея може да се провеждат разговори, да се изискват указания за навигация и т.н. без да се докосва телефона. Има и функция за изобразяване на статус информация върху екрана дори и в заключено положение като се активира само част от него.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници