Петър Чобанов: Ремонтът на Бюджет 2013 – техническо действие или нова финансова политика

Петър Чобанов: Ремонтът на Бюджет 2013 – техническо действие или нова финансова политика
Според финансовия министър един от основните въпроси по отношение на актуализацията на бюджета е този дали това е техническа актуализация, или е нова политика. Снимка: www.novini.bg
A A+ A++ A

„Един от основните въпроси по отношение на актуализацията на бюджета е този дали това е техническа актуализация, или е нова политика. Отговорът е, че ние провеждаме нова финансова политика“, заяви министърът на финансите Петър Чобанов в началото на съвместното заседание на парламентарните комисии по бюджет и финанси, по икономическа политика и туризъм и по труда и социалната политика, предаде агенция „Фокус“.

Единствената точка в дневния ред на заседанието е обсъждането на проекта за актуализация на Бюджет 2013. „Ако тази стабилност е неплащането на бизнеса навреме, ако ненавременното възстановяване на ДДС, недисциплинираната фискална политика, то тогава сме имали такава“, коментира финансовият министър.

Чобанов заяви, че актуализацията на бюджета дава възможност, с която държавата да бъде добър партньор с бизнеса както по договорите, така и по отношение на нормативните уредби.

#Петър Чобанов #ДДС #бюджет #бизнеса

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Финанси
Последно от Финанси

Всички новини от Финанси »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници